Azért ezt tudnod kell!

Távol áll tőlem a politika! Híradót vagy híreket sem nézek! (ami érint úgyis tapasztalom), nem bosszantom magam feleslegesen!

Amiről itt, vagy egyéb, nyilvános elérhetőségeimen írok vagy mondok, még véletlenül sem befektetési tanácsadás!

(A lényeg nem ez, de muszáj volt tisztázni!)

Azt érzed Te is, hogy valami nem stimmel. Tenni kell valamit, hogy a sok munkával végre nehezen elért életszínvonaladat ne keljen alább adnod. Sokat dolgoztál, nagyon keményen, hogy elérd azt ahol vagy!

Hiper inflációról beszélnek, ez egyik drágulás hozza magával a másikat! Minden napról napra emelkedik!…csak a fizetésed nem követi!! Ez hova vezet?

Eddig jó ötletnetnek tűnt, hogy a fizudból félre raksz minden hónapban egy kis részt. Megtehetted, nem fájt, és ha kellett volt mihez nyúlni.

Az a rossz hír, ha most ugyanezt sikerül meg valósítani, elviszi a rezsi!

Utálni fogsz de van egy nagyon rossz hírem: Nem tudod gazdagra spórolni magad! Ez eddig se ment, most meg egyenesen lehetetlen!

Szükséged van egy „B” tervre! (amíg még lehetőséged van rá!)

Lehetőséget kínálok neked, hogy eldöntsd: Milyen irányt vegyen az életed?

Rendelkezhetsz egy saját pénztermelő géppel, szerezhetsz minden vasárnap pretokkeneket munka nélkül, letétbe helyezhetsz és „kamatoztathatsz” tokeneket, jutalékot kaphatsz mások sikeres kereskedéséből, és ez csak a jéghegy csúcsa!

Szánj rá az idődből 25 percet! Nézd meg miről beszélek!

Azután keress meg! Beszéljük meg, hogy Te milyen mértékben, hogyan tudsz profitálni ebből az ajánlatból!

Lehetőséged van azonnal, ingyen regisztrálni ITT!

Ha szeretnél több információt a jobb oldalon add meg az email címedet!

Köszönöm, hogy végig olvastad.

Többes szám: 2 gondolatok “Azért ezt tudnod kell!

 1. Czeglédi Gábor Válasz

  Tisztelt Szűcs János!

  Az lenne a kérdésem, hogy regisztráció után van-e lehetőségem megnézni, hogy kinek a referal kódjával regisztráltam a Novalus Prime-ra?
  Lehet, hogy az Önét használtam fel, de nem vagyok biztos benne.
  Üdvözlettel,
  Gábor

  • szucsjanos SzerzőVálasz

   Kedves Gábor!

   Rettentően sajnálom, de tárhely problémáim adódtak, egy nem túl kedves ismeretlen „jóakaró” fel törte tárhelyemet és nagyon sok időbe és macerába került, hogy minden helyre álljon. Ezért nincsenek friss tartalmak, és ezért van az, hogy csak most látom a levelét.
   A web-irodában most már a regisztráció után azonnal látható, hogy ki az ön szponzora. Amennyiben nem az én nevemet látja, úgy valaki máshoz sikerült regisztrálnia.
   Nagy valószínűséggel ez történt, ugyanis én nem látom önt az irodámban.
   Ha az elmúlt időben már vásárolt valamilyen csomagot, úgy segítségért kérem keresse a szponzorát, és sok sikert kívánok!
   Ha ez még nem történt meg, és szeretné az én segítségemet igénybe venni, akkor javaslom, hogy csináljon egy másik email címmel egy regisztrációt ezen a linken: https://www.novalusprime.com/Invite/68954794
   Ezután legkésőbb egy héten belül jelentkezni fogok, és ha hozzájárul felveszem a hírlevél csatornámra, hogy mindig minden információt időben megkapjon.
   Nagyon hálás vagyok az érdeklődéséért, és még egyszer elnézést kérek, hogy ilyen durván megkésve tudtam csak válaszolni.
   Baráti üdvözlettel:
   Szűcs János

   UI: Eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük