Neked menyire fontos a megbízhatóság?

Nagyon sok információ, cég, és üzlet kering az online térben. Rengeteg a „soha vissza nem térő lehetőség”, üzleti ajánlat. Legtöbbször egyszerűen tovább görgetsz, el sem olvasod.

De mi van ha valamelyik ajánlat megragadja a figyelmedet, honnan tudhatod, hogy megbízható, nem egy újabb átverés? Hogyan tudod kiválasztani a feléd áradó információ áradatból, hogy melyik az amelyikkel érdemes foglalkozni?

Ha az ajánlat mögött szereplő cég leinformálható, és a vezetői elérhetőek, nem valamelyik kimondhatatlan nevű arab olaj milliárdos áll (állítólag) az üzlet mögött, valószínűleg nagy baj már nem lehet. Ha mindemellett a cégvezető ért is ahhoz amit csinál, és ezt a szakma is elismeri, sínen vagy.

Mire is gondolok:

2022. 04. 28.-án az eFinance&Fintech fesztiválon, bemutatkozott a Mosaic kereskedelmi platform project!

A szakmai zsűri a Mosaic kereskedelmi platformot tüntette ki az év legígéretesebb blokklánc fejlesztési projectje címmel!

Ez a project nem a network marketing iparágra és felhasználóira van tervezve, hanem, olyan innováció amit az egész kripto közösség és a tréderek részére fejleszt a csapat!

Vidákovics Attila cégünk egyik alapítója Magyarország egyik legismertebb szaktértője a blocklánc technológiának. Interjút adott többek közt a Forbes magazinnak, illetve a Hírtv-nek is.

Vidákovics Attila Hírtv-nek adott interjúja. (Hírtv élő adásából)

Leinformálható, megbízható, hiteles cég, hozzáértő, szakértő vezetőkkel! Nem a hálózatépítőknek készült, nem kell toboroznod senkit az üzletbe, ahhoz, hogy pénzt keress, ha nem akarsz!

Szeretnéd tudni, hogy termelhet neked is pénzt ez az üzlet, akár úgy is, hogy gyakorlatilag nem dolgozol? Nézd meg a prezentációt ITT!

További infókért iratkozz fel a jobb oldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük